Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Arkansas

Proprietate de vânzare în Arkansas

Se învecinează la nord cu Missouri, la est cu Tennessee și Mississippi, la sud cu Louisiana și Texas și spre vest cu Oklahoma.

Dacă sunteți în căutarea pentru o proprietate nouă de vânzare în Arkansas, există o mulțime de factori să ia în considerare înainte de a vă decide. Unul dintre cei mai importanți factori care trebuie aruncați o privire este piața imobiliară din Arkansas.

Piata va va spune daca proprietatile de preturi de vanzare in Arkansas sunt de asteptat sa mearga in sus sau in jos. Acest lucru poate avea un impact enorm asupra sumei pe care o plătiți pentru o locuință nouă și chiar pentru o închiriere.

Proprietarii și vânzătorii au fost încântați pentru că în ultimul an, piața imobiliară din Arkansas a crescut cu 2,2%.

Mai multe orașe, cum ar fi Bentonville în Arkansas, au proprietăți de vânzare, care vin în acest moment cu peste 250.000 de dolari. Alte orașe, cum ar fi Eureka Springs, au case pe piață care variază de la 72.000 dolari la 95.000 dolari.

Vânzătorii sunt încântați deoarece, până în prezent, până în martie 2019, prețurile de vânzare din Arkansas vor continua să crească cu aproximativ 3%. Este absolut o piață a vânzătorului chiar acum, dar din cauza prețului mediu scăzut al locuințelor, mai mulți oameni pot investi într-o casă.

Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Arkansas, deoarece impozitele pe proprietate sunt la o rată rezonabilă.

Odată ce ați aflat că puteți plăti pentru o nouă proprietate de vânzare în Arkansas, următorul pas este să aflați unde doriți să vă mutați, partea ideală a orașului Arkansas care se potrivește nevoilor dvs. personale.

chiar dacă Bentonville se află la capătul superior atunci când vine vorba de costurile locuințelor, se consideră unul dintre locurile de vârf pentru a trăi în stat.

Unele dintre motivele pentru care se acordă un rating ridicat se datorează faptului că acest oraș mic odinioară a devenit o oală de topire culturală, cu oameni de toate rasele, religiile și vârstele care locuiesc aici fericit.

Școlile din Bentonville sunt punctajul maxim.

Un alt loc foarte bun pentru a căuta o proprietate de vânzare în Arkansas este Greenbrier.

Cu toate acestea, comentatorii au numit acest oraș drept cel mai sigur din Arkansas.

Rata scăzută a infracționalității, simt orașul mic, iar școlile de gradul A fac acest loc minunat pentru a investi într-o nouă proprietate.

Fayetteville este, de asemenea, un loc minunat unde puteți căuta o proprietate de vânzare în Arkansas

Nu este un oraș imens. Populația este de aproximativ 77.000 de cetățeni.

În timp ce proprietățile pentru prețurile de vânzare au crescut cu câteva puncte procentuale în acest an, este încă un moment bun pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Arkansas.

Piața este așteptată să crească. Aceasta înseamnă că proprietățile din gama de prețuri vor fi mai scumpe anul viitor.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 15441

DE VÂNZARE Vilă, Arkansas, Pulaski County, Little Rock, Area: LITTLE ROCK (UALR

528,193.69RON
DE VÂNZARE
Vilă

136.66 m²
Mânca-in bucatarie, sala de mese separată, pardoseli gresie, pardoseli din lemn, Built-in-uri, ventilator de tavan (e), uscător de conexiune-electric,...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB